Shingeki no Kyojin

Vay canına izlediğim zaman böyle demiştim. Çoğu insanın devlere dönüştüğü, kalan insanlarınsa bu devlere yem olmamak için yaşamları için verdikleri muhteşem ölüm kalım savaşını anlatır.

Öyle bir savaş ki insan ırkının yaşamı söz konusudur. İnsanların son umudu olarak görülen savaşçılar, devlere karşı tek şansları olmasına rağmen başarısız olmaktadırlar. Umutların tükendiği zaman Eren'in içindeki gizli güç uyanacak ve herkesin içine bir umut doğacaktır. Ayrıca bu animenin "Attack On Titan" adında filmi de yapılmıştır. Google da aratarak bulabilirsiniz.



Shingeki no Kyojin Konusu

İnsan ırkının devler tarafından tehlikeye düşmüştür. Kalan son insan topluluğu dev duvarlar inşa ederek içlerine sığınmıştır. Buralarda tam yüz yıldır bir sorun çıkmadan yaşamaktadırlar. Fakat birden bire duvarların boyuna aşan büyük bir dev belirmektedir. Kapıları kırıp kendisine göre küçük devleri çağırarak insanların bir kez daha tehlikeye düşmesine sebep olur. Artık insanlık kaçacak yer arar. Eren, Mikasa ana karakterlerimiz annelerinin dev tarafından yenilişini izleyerek kaçmak zorunda kalırlar. Fakat Eren'in öfkesi devlerden intikam alacağına yemin ederek devlere meydan okumaktadır.

Shingeki no Kyojin Tanıtım Filmi



Animeyi kesinlikle öneriyor izlemenizi ölümcül bir şekilde tavsiye ediyoruz. Şiddet dolu ve savaşma arzusunun tavan yaptığı bu animeyi ve filmini kaçırmayın.

Hiç yorum yok: