Naruto

İsmini karakterin adından alan bu animemiz dövüş, ninjalık ve savaşları seven anime fanları için güzel bir animedir. İsmini her yerde duyuran ve akla gelindiğinde tür özelliklerinden farklı olarak insanlara arkadaşlığı, barışı ve sevgiyi hatırlatır.

Çeşitli süper aksiyon sahnelerine sahip olmasına rağmen ben de her zaman duygusal yönün daha etkileyici olduğunu düşünmüşümdür. Bu animeyi izlemeyen çok şey kaybeder benden söylemesi.


Naruto Konusu

Naruto hayatını nefreti yok etmeye ve barışı getirmeye adamış bir çocuğun hikayesi... İçinde gizli bir güç barındırmaktadır. Bu güç ona içindeki 9 Kuyruklu Kyuubi Şeytanının vereceği güçtür. Ninjalık yolunda ilerlemeye ve güçlenmeyi ileride bir günde dünyanın en güçlü ninja olmayı kendisine hedef edinmiştir. Bu hayali insanlar tarafından dışlandığı için insanların kendisini kabul ettirmek amacıyla inandığı yoldur. Bu yolda bir çok engele göğüs gererek arkadaşlarıyla birlikte mücadelelere atılarak insanların bütün hayallerini omuzlarında taşıyarak bu yola devam edecektir.

Naruto Tanıtım Filmi



Bu animeyi izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Bu animeyle ağlayacak bu animeyle güleceksiniz Hayatın gerçek zorluklarına görecek ve hiç hissetmediğiniz duyguları bu animeyle hissedeceksiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel anime gerçekten :D