Gantz

Gantz bir kürenin içindeki, uzaylılara karşı ölen insanları geri getirerek savaşa gönderen çılgın ihtiyar! Matrix tarzı bir havasının olduğunu söylemeliyim. Siyah süper elbiseler, süper silah ve deli cesaretine sahip insanlar!

İnsanlara imkan verince yapacaklarının sınırı yoktur. Son derece gerçekçi hayat tarzıyla sizleri heyecanın doruklarına taşıyacak bir animedir. Anime'nin yoğun şiddet ve cinsellik içermesi de ayrı bir gerçekçilik. Ayrıca bu animenin bir de soluk kesen bir filmi var, adı "Gantz: la Película" google'a Gantz movie izle deyince sonuçları çıkıyor. Bir solukta izlersiniz o yüzden kaçırmayın.




Gantz Konusu

Baş oyuncumuz Kei, arsız bir tip olması ve pek sevilmemesine rağmen bunları umursamaz. Hayatında belki hiç yapmadığı bir şeyi yaparak bir tren raylarına düşmüş, alkolik bir adamı kurtarmak için inen arkadaşının yardım isteğine kayıtsız kalamayıp yardımına iner adamı kurtarırlar fakat, kendileri hızla gelen trenin altında parçalanarak öldüklerini sandıkları anda gizemli bir odada dirilerek uyanırlar ve yalnız değildirler. Onları büyük bir savaş beklemektedir.


Hey bu animeyi izlememek için hiçbir sebebiniz yok. Heyecanı ve aksiyonu kaçırmayın. Şimdi hemen izlemeye koyulun, mutlaka izlenecek animeler her zaman çıkmaz.

Hiç yorum yok: