One Piece

One Piece ismini çığır açıcı bir şekilde tüm dünyaya duyuran sayılı animeler dendir. Bu anime dizisini izlememek veya es geçmek büyük bir yanlışlık olur.

One Piece serisi arkadaşlık bağlarının kuvvetli bir şekilde anlatıldığı, aksiyon ve maceranın doruklara ulaştığı mükemmel bir animedir. Bu anime ölmeden izlenecek animeler listesindedir.



One Piece Konusu

One Piece Korsanların Kralı Gol.D.Roger'ın geriye bıraktığı büyük korsanlık çağı başladı. Ana karakterimiz Luffy zorlu, eğlenceli ve hayalleri yaşamayı seven biridir. Bu yüzdendir ki kendini Korsanlar Kralı olmaya yani güç, şöhret ve en büyük hazinenin bir kişide toplanarak tüm dünyadaki en özgür kişi olabilmek uğruna vereceği müthiş maceraları konu almaktadır. Tayfasına zamanla bir bir arkadaşlarını toplayarak atılacağı maceralar ve dövüşler de tüm okyanusu fethedince ye kadar yada ölünceye kadar ilerlemeye devam edecektir.

One Piece Tanıtım Filmi




Mutlaka izleyin pişman olmayacaksınız. One piece hayaller peşinde koşmanın ve hayalleri uğruna nelerden vazgeçebildiğini gösteren bir animedir. İzledikten sonra iyi ki izlemişim, çok iyiydi, yeri geldiğinde mücadeleci duygularınızı coşturan, yeri geldiği zaman ağlatan yani kısaca sizi kendinizden geçirecek harika bir dizidir. One piece serisini mutlaka öneriyoruz ve izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Yorumlarınızı da  bekliyoruz mutlaka!

Hiç yorum yok: