Ao no Exorcist

Ao no Exorcist animesi her bölümünü merakla izlediğim animelerdendir. Dini ögeleri kullanarak (şeytanlar vb.) o yönden biraz bize ters ama anime olarak bakarsak gayet etkileyici güzel bir anime.

Şeytana karşı verilen savaşı konu alınmış sıkılmadan izleyebileceğiniz bir anime. Açın ve izleyin, gerçekten güzel bir animedir.


Ao no Exorcist Konusu

İnsanların dünyası ve iblislerin dünyası olmak üzere iki farklı boyut vardır. İblisler insanların dünyasına geçebilmek için insanları ele geçirmeye çalışmaktalar fakat şeytanları sürekli orada tutacak kadar güçlü bir beden yoktur. Şeytan kral'da bir kadınla ilişkiye girerek kendi çocuğunu dünyaya getirir. Yarı insan yarı şeytan olan bu çocuk aynı zamanda baş karakterimiz tüm bunlardan habersiz bir şekilde yaşamaktadır. Zamanla öğrenmeye başlayınca işler değişecek ve hangi tarafı seçeceği ona kalmış bir karar.

Ao no Exorcist Tanıtım Filmi



Bu animeyi kaçırmayın bende güzel değildir diye pek ilgilenmedim, bakmadım senelerce sonra bir izleyeyim bakalım dedim gerçekten gideri var yani iyi animeymiş. O yüzden izleyin.

Hiç yorum yok: