Air Gear

Air Gear aksiyon yönünden zengin macera dolu bir animedir. Bu animenin  verdiği keyif çok başkadır. İnsana uçabileceğini gerçekten hissettiren ve özgürlüğü tattıran güzel bir yönü vardır.

Pek bilinmemesine rağmen çok güzel bir animedir. İzlerken çok keyif alacaksınız. Size tıpkı en sevdiğiniz yemeği tatmış gibi olacaksınız. Baya oldu izleyeli ama ikinci defa izlesen izlenebilecek bir dizidir.




Air Gear Konusu

Air Gear insanların giydiği son model bir paten türüdür. Günümüzdeki gibi yokuş aşağı yada kendin itmekle uğraşmıyorsun bunlar full otomatik! Sizlerin ayağınızı yerden kesen bu patenler öyle çığır açıcı bir şekilde dünyaya yayılmış ki herkes kendi gurubunu kurup, süper yarışlar ortaya çıkarıyorlar.
Baş karakterimizde bulduğu air gear'la birlikte Air Gear'ın dünyasına katılacak ve bu yolda ilerleyecektir. Ve söylemeyi unuttum dört yada beş güzel kızla yaşayan bir erkektir. tabi aralarında değişik bir abla kardeş ilişkisi gibi bir ilişki var hatırladığım kadarıyla...

Air Gear Tanıtım Filmi



Evet konusunu ve videosunu beğenmeyip izlememezlik yapmayın. Unutmayın Bir animeyi izlemeden asla tam olarak onu sevemez ve anlayamazsınız. İzleyin ve aksiyonu kaçırmayın.

Hiç yorum yok: